Znamení zvěrokruhu Střelec Štír Váhy Panna Lev Kozoroh Vodnář Ryby Beran Býk Blíženci Rak POLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY
Návrat na hlavní stranu
Čtvrtek 28. března 2024 (09:41 hodin)

Dnešní znamení zvěrokruhu: Beran
Soňa - blahopřejeme !
Z kalendáře zvířat: Voříšek

Fulltext
 

DENAPOX EZ - disperzní antikor,dvousložkový epoxiakr. email [ Výrobek nebo zboží k prodeji ]

DENAS COLOR, a.s. - 41
DENAPOX EZ - disperzní antikorozní dvousložkový epoxiakrylátový email -

DENAPOX EZ
je dvousložkový, vodou ředitelný email, určený pro základní i vrchní antikorozní nátěry kovových podkladů s požadavky na chemickou a antikorozní odolnost a životnost v interiéru i exteriéru. Pigmentovaná složka DENAPOX EZ obsahuje speciální akrylátovou disperzi, anorganické a organické pigmenty, koalescenty, biocidní, smáčecí a dispergační prostředky, odpěňovač, rheologické modifikátory a další přísady, vhodně ovlivňující vlastnosti hmoty. DENAPOX TUŽIDLO obsahuje emulzi epoxidové pryskyřice.

Použití: Polomatné nátěry polotovarů a výrobků ve slévárnách, kovárnách, ve strojírenství a jiných odvětvích kovoprůmyslu.

Vlastnosti:
Hustota: 1,25 - 1,40 kg/l
Hmotnostní sušina: 45 - 55 %
pH 8,5 - 10
Objemová sušina: 35 - 45 %
Nátěr má vynikající antikorozní vlastnosti, odolnost proti působení chemických vlivů, zejména olejů, řezných kapalin, potravinářských produktů, organických rozpouštědel, čistících a desinfekčních prostředků apod. Vzhledem k výborné odolnosti proti působení UV záření a povětrnostních vlivů je vhodný i pro použití v exteriéru.

Příprava podkladu: Podklady musí být suché, zbavené mechanických i mastných nečistot. Doporučujeme nanášet na dokonale odmaštěný, fosfátovaný nebo tryskaný podklad.

Pracovní postup: Před aplikací se email DENAPOX EZ a DENAPOX TUŽIDLO smísí v poměru 100 : 7, přičemž se vždy do emailu přidává za stálého míchání tužidlo. Zpracovatelnost natuženého emailu je minimálně 12 hodin při 23 °C. Míchání se provádí vhodným míchacím zařízením (např. vrtačkou s míchadlem), ruční míchání je nepřípustné. Barva se nanáší na podklad válečkem, štětkou nebo stříkáním. Způsob a podmínky při aplikaci (teploty, doby vytěkání a zrání, typ nanášecího zařízení apod.) doporučujeme vždy projednat předem s výrobcem nebo dodavatelem.

Barevné odstíny: Dle vzorkovnic RAL, EUROTREND, NCS, ČSN nebo v odstínech dle dohody v matném provedení.

Balení a skladování: Barva a tužidlo se dodává v kovových nebo plastových obalech dle dohody s odběratelem. Výrobek se skladuje v původních obalech při teplotách +5 až + 25 °C, skladovatelnost min. 12 měsíců od data výroby. Výrobek nesmí zmrznout.

Bezpečnost a hygiena: DENAPOX TUŽIDLO obsahuje epoxidové složky a je klasifikováno jako Xi dráždivý - dráždí oči a kůži, může vyvolat senzibilizaci při styku s kůží. Při práci s tužidlem a natuženou barvou dodržujte bezpečnostní pokyny, uvedené v bezpečnostním listu DENAPOX TUŽIDLO. Používejte ochranný oděv, plastové nebo pryžové rukavice a ochranné brýle nebo štítek. Při práci v uzavřených prostorách zajistěte větrání. Při nedokonalém větrání a při aplikaci stříkáním používejte ochrannou masku s filtrem proti organickým parám. Při rozsáhlejším potřísněním pokožky omyjte postižená místa vodou a mýdlem, při zasažení očí vypláchněte proudem čisté vody, ve vážnějších případech vyhledejte lékařské ošetření.

Likvidace odpadů: Prázdné kovové obaly odevzdejte do sběru, kód odpadu: 150104. Plastové obaly likvidujte jako ostatní odpad, kód odpadu: 150102. Zbytky barev a znečištěné obaly likvidujte jako nebezpečný odpad, kód odpadu: 080111.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Sokolovská 361/2
743 01 Bílovec
Česko (CZ)
tel: (+420) 556 412 038
(+420) 556 410 795
fax: (+420) 556 410 263

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.denascolor.cz

AKTUALIZACE: David Mužík (Infomorava.cz) org. 56, 07.06.2004 v 10:09 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule

Březen-na pec si vlezem.
Březen-za kamna vlezem.
Panská láska, ženská chuť a březnové počasí není stálé.
V březnu vítr břízy fouká.
V březnu vítr, v dubnu déšť-pak jistě úrodný rok jest.
Březnové slunce má krátké ruce.
Lépe od hada býti uštknut, než v březnu od slunce ohřát.
Studený marec, mokrý máj-bude humno jako ráj.
Jestli březen kožich stáhl, duben rád by po něm sáhl.
Sníh v březnu škodí osení i vinné révě.
 
28.3.2001: Vládním zmocněncem pro přípravu sumitu Severoatlantické aliance v Praze v roce 2002 byl ustanoven velvyslanec ve Spojených státech Alexandr Vondra.

Zítra Pozítří
Zdroj: www.meteopress.cz